De stembus voor de Terras Top 100 Publieksprijs is geopend

De stembus voor de Terras Top 100 Publieksprijs is geopend
Eigenaar Lereau Hulsink en zijn team van Hertme's Ambacht in Hertme stralen van trots en geluk. Het Twentse horecabedrijf wint de Publieksprijs 2023

Er doen dit jaar een recordaantal bedrijven mee aan de Terras Top 100. Bijna 400. Al die bedrijven kunnen hun gasten vanaf nu oproepen te stemmen op hun terras. De stembus voor de Terras Top 100 Publieksprijs is geopend.

Naast een plek in de Misset Horeca Terras Top 100 kunnen deelnemers aan de wedstrijd ook de Terras Top 100 Publieksprijs in de wacht slepen. En daar zijn veel stemmen voor nodig.

Want welk bedrijf de Publieksprijs wint is aan de gasten, zij stemmen op hun favoriet. Het bedrijf met de meeste stemmen, wint de publieksprijs. En de stembussen zijn vanaf vandaag geopend.

Stemmen van gasten voor Terras Top 100 Publieksprijs

Wie deelneemt aan de Terras Top 100 is automatisch genomineerd voor de Publieksprijs 2024. Het is aan de deelnemers zelf om zoveel mogelijk stemmen te werven. Om hen hierbij te ondersteunen, heeft Misset Horeca een digitaal promotiepakket samengesteld.

Gasten kunnen stemmen via missetterrastop100.nl/publieksprijs. Per persoon mag niet meer dan één stem worden uitgebracht.

De winnaar wordt tijdens het Terras Top 100 Event op 1 juli 2024 bij de winnaar van 2023: Pelle's in Deurningen.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.