De Zoes uit Helden wint Royal Bliss competitie

De Zoes uit Helden wint Royal Bliss competitie
Frank van Meegen, eigenaar van De Zoes en bedrijfsleider Joke Emonts.

Restaurant De Zoes uit Helden, heeft met de cocktail Popping Pumpkin de finale gewonnen van de Royal Bliss competitie, tijdens de Horecava.

De Popping Pumpkin is een cocktail met Royal Bliss Ginger Beer. De Popping Pumpkin cocktail bestaat uit Royal Bliss Ginger Beer gecombineerd met de sinaasappellikeur cointreau en de Pumpkin Party van Gebrouwen door Vrouwen. Dit is een oranjekleurige pompoenbier met pompoenpuree. Daarnaast gaat er ook siroop en kaneel door. De cocktail wordt geserveerd met een kaneel rookbel erop.

Joke Emonts bereidt de winnende cocktail.
Joke Emonts bereidt de winnende cocktail.

De Zoes wint een interieur make-over van horeca designer Rein Rambaldo t.w.v. 50.000 euro. Frank van Meegen, eigenaar van De Zoes en bedrijfsleider Joke Emonts zijn in de wolken met de prijs.

Royal Bliss Competitie

De afgelopen periode werden horeca-outlets door Coca-Cola uitgedaagd om hun originele signature serve te creëren met Royal Bliss. De top vijf werd uitgenodigd om de strijd met elkaar aan te gaan tijdens The Royal Bliss Cocktail Competition op de Horecava.

’Ontwikkeld door bartenders, onderscheidt Royal Bliss zich met zijn natuurlijke smaken en de botanische en fruitige twist die elke slok uniek maakt. De veelzijdigheid van Royal Bliss komt tot uiting in de mogelijkheid om het puur te drinken, maar ook om te schitteren in mocktails en cocktails. Vanaf dit jaar neemt Royal Bliss het stokje over van het vertrouwde merk Fïnley. En dat niet alleen: met oog voor verduurzaming heeft de verpakking een make-over gekregen naar hervulbare flessen. Deze flessen kunnen tot wel 27 keer opnieuw worden gevuld en passen perfect in de Coca-Cola krat. Tevens kreeg het assortiment begin dit jaar een upgrade met een toevoeging van een Bitter Lemon en roze kleur voor de Pink Aromatic Berry.'’