Ruby Hotels breidt uit in Nederland

Ruby Hotels breidt uit in Nederland

Onder leiding van oprichter Michael Struck breidt Ruby Hotels verder uit met de introductie van het Lean Luxury concept in Rotterdam. Het project, een transformatie van kantoorruimte naar een hotel met 225 kamers, moet een mix worden van eigentijds design en functionele elegantie.

Het hotel ligt in het Maritiem District, omringd door havens en de Maas. Het hotel zal worden ontwikkeld door vastgoedontwikkelaar Foruminvest.

Elena Günther-Jakobs, associate director development Northern & Central Europe: 'Rotterdam is een stad die bruist van energie en creativiteit, waardoor het een ideale bestemming is voor onze doelgroep. We zijn verheugd om samen te werken met Foruminvest en hun expertise te benutten om Ruby's kenmerkende mix van stijl, comfort en betaalbaarheid in deze dynamische markt te introduceren.'

Terwijl Foruminvest het voormalige kantoorgebouw transformeert, staat het interne ontwerpteam van Ruby, onder leiding van Matthew Balon, klaar om het hotel te voorzien van een onderscheidende combinatie van stijl en functionaliteit.

Ruby Groep

De Ruby Groep is in 2013 in München opgericht door Michael Struck die nog altijd ceo is. De groep exploiteert momenteel vijftien Ruby Hotels in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland en vanaf mei 2022 ook Nederland. Ook zijn nog eens ruim 20 hotels in aanbouw of in de planningsfase. Met een joint venture wordt fors ingezet op expansie in Azië. 

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.