Terras Top 100 2024 nr. 89: Grandcafé Boutique Hotel Eemland, Eemnes

Terras Top 100 2024 nr. 89: Grandcafé Boutique Hotel Eemland, Eemnes

Het terras van Grandcafé Boutique Hotel Eemland ziet er heel netjes uit. Er ligt geen vuil, het meubilair is in uitstekende staat en de kleuren passen goed bij het pand zelf.

Ook de parasols zijn in dezelfde kleurstelling. Een kussentje in de stoel wordt door een jurylid gemist. Terwijl er wel kussentjes blijken te zijn. De service duurt bij het ene jurylid een poos.

Dat dit een momentopname is, blijkt als een ander jurylid meldt dat hij direct werd opgemerkt en leuk begroet. Het opnemen van de drankbestelling gaat bij hem vlot. De drankjes komen ook snel op tafel. De frisdrank wordt uitgeschonken. De juryleden roemen de Eemland proeverij en de Clubsandwich De Vaart. De presentatieproeverij ziet er prachtig uit op de etagère. Beide gerechten vallen enorm in de smaak. Dit terras heeft nog wel wat puntjes op de i te zetten als het gaat om gastvrijheid. De medewerkers hebben echter verstand van hun vak en weten precies hoe ze een terras moeten runnen.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.