Terras Top 100 2024 nr. 42: Restaurant Schokland, Schokland

Terras Top 100 2024 nr. 42: Restaurant Schokland, Schokland

Restaurant Schokland in Schokland, als jury komen we er graag. En niet alleen vanwege het uitzicht. De tafels zijn hier keurig opgesteld, er liggen dekentjes klaar op de stoelen en er zijn waterbakken voor honden beschikbaar. Een attent welkom!

De bediening werkt bovendien als een geoliede machine; de medewerkers bewegen zich vol vertrouwen en professionaliteit over het terras. De aanwezigheid van de eigenaar draagt bij aan de algehele efficiëntie en gastvrijheid van het restaurant.  

De service en sfeer staan als een huis. Ondanks de drukte op het terras heerst er een rustige sfeer, ideaal om te genieten van het buiten zijn met een prachtig uitzicht op de bloeiende tulpenvelden en het historische kerkje van Schokland. 

Tot slot verdient het restaurant de lof voor zijn stijging van 19 plaatsen ten opzichte van een jaar eerder. Het getuigt van hun voortdurende inzet en kwaliteit.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.