Terras Top 100 2024 nr. 35: Soif, Vlissingen

Terras Top 100 2024 nr. 35: Soif, Vlissingen

Soif in Vlissingen maakt een uitstekende indruk op de jury. De warme ontvangst, het vlotte opnemen van de bestelling en de uitstekende advisering door het personeel verraden vakmanschap.

Het terras nodigt uit met zowel banken als stoelen, allemaal voorzien van kleurrijke kussens. De parasols bij de pui dragen de naam van het etablissement en creëren een sfeervolle uitstraling. De toiletten zijn keurig schoon en bij de dames zijn zelfs hygiëneproducten beschikbaar.  

Het personeel is attent en vriendelijk bij deze provinciewinnaar. Kort nadat de gasten hebben plaatsgenomen, komt een medewerker naar de tafel, begroet hen en vraagt wat ze willen drinken. De uitgebreide theekaart wordt enthousiast gepresenteerd, en er wordt smakelijk verteld over het beschikbare gebak. De gastvrije bediening maakt het moeilijk om deze lekkernijen te weerstaan.  

De service blijft tijdens onze bezoeken consistent goed; zelfs bij het afrekenen verloopt alles soepel en vriendelijk. Een persoonlijke boodschap op de rekening, gepresenteerd in een kaartje, voegt een extra leuk detail toe aan het bezoek. Hulde voor Soif! 

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.