Terras Top 100 2024 nr. 15: De Eetkamer van Giethoorn, Giethoorn

Terras Top 100 2024 nr. 15: De Eetkamer van Giethoorn, Giethoorn

'Alles is geweldig', dat is het eerste oordeel van de vakjury over dit fantastische terras. Met bloeiende bloemetjes en nette tafels voorzien van lampjes oogt het terras uitnodigend en gezellig. Het meubilair, een combinatie van hout(look) tafels en poly rotan stoelen, straalt comfort en stijl uit.

En dan is de service ook nog eens uitstekend! Tijdens het bezoek van de mystery guest begroet de medewerkster gasten met een glimlach en biedt ze een verscheidenheid aan theeopties, waarbij verse muntthee en gemberthee met zorg worden geserveerd. Het warme drankje wordt op een elegante manier gepresenteerd in een wijnglas met bijpassende accessoires, wat de ervaring extra bijzonder maakt.

Het personeel werkt efficiënt en houdt het terras schoon en opgeruimd. Tafels worden snel afgeruimd en netjes opnieuw gedekt, en stoelen worden rechtgezet. Hoewel de meeste medewerkers bedrijfskleding dragen, zou uniformiteit hierin de professionele uitstraling kunnen versterken.

De vakjury weet een ding zeker, noteert ze: ‘Mijn man en ik hebben enorm genoten van jullie prachtige terras en vriendelijke medewerkers. We zijn zeker van plan om nog een keer terug te komen.’

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.