Terras Top 100 2024 nr. 13: Boscafé De Busjop, Heythuysen

Terras Top 100 2024 nr. 13: Boscafé De Busjop, Heythuysen

Een terraservaring van topniveau! Het terras straalt een (bijna) ongeëvenaarde gezelligheid en verzorgdheid uit. Het mooie, degelijke meubilair en de bloemrijke tafels zorgen voor een uitnodigende ambiance. De strak gesnoeide heggetjes en het onkruidvrije terrein dragen bij aan een keurige uitstraling.

De service is uitstekend. Medewerkers dragen het bedrijfslogo met trots en stralen plezier in hun werk uit. Gasten worden vriendelijk begroet en krijgen de vrijheid om een zitplek naar voorkeur te kiezen. ‘De cappuccino’s worden snel geserveerd en zijn van uitstekende kwaliteit, vergezeld van een klein glaasje slagroom, wat een leuk extraatje is’, klinkt een voldaan jurylid.

Een dierenweide naast het terras biedt een speelse omgeving, perfect voor gezinnen. De uitgebreide menukaart en de goed getrainde medewerkers zorgen voor een aangename beleving. Hoewel de service over het algemeen vlot en attent is, zou regelmatig vragen naar de tevredenheid van de gasten een waardevolle toevoeging zijn.

Boscafé De Busjop biedt een complete terraservaring waarbij zowel service als sfeer op hoog niveau staan. Dit zorgt voor een terechte klim van plaats 16 naar 13 in de Terras Top 100.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.