De lancering is de eerste stap in de aanloop naar de landelijke Smaakweek die van 24 tot en met 30 september 2007 zijn Nederlandse primeur beleeft. Op www.weekvandesmaak.nl/ staan streekproducten, authentieke smaken, biologische voeding, traditie en ‘koken met de seizoenen’ centraal. De lancering van de website vond plaats tijdens het jaarlijkse Bio-Congres dat in De Steeg werd gehouden. Tijdens de Week van de Smaak wordt overal in het land aandacht besteed aan pure smaak en eerlijke voeding. De nadruk hierbij ligt op verse producten. De Smaakweek is niet exclusief voor biologische producten, maar het foodevenement hoopt wel bij te dragen aan meer duurzame consumptie.
Pierre Wind lanceert Smaak-website
TV-kok en smaakambassadeur Pierre Wind heeft vorige week de website voor de Week van de Smaak gelanceerd.
Krijg het beste van Misset Horeca in je mail
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.



