Golden Tulip Amsterdam West in april open

Golden Tulip Amsterdam West in april open

Golden Tulip-hotel Amsterdam West opent donderdag 11 april officieel de deuren. Het viersterrenhotel is gevestigd in het voormalige Reed Elsevier-gebouw aan de Haarlemmerweg en staat onder leiding van general manager Janine Zootjes.

Het voormalige Reed Elsevier-gebouw is in zeven maanden getransformeerd tot het viersterrenhotel Golden Tulip Amsterdam West. Het hotel telt 245 kamers, vergaderfaciliteiten en live cooking-restaurant D.R.E.A.M. met 350 zitplaatsen.

‘De hotelprijzen zijn vanaf €89, exclusief ontbijt en toeristenbelasting’, aldus general manager Janine Zootjes. De kamers zijn onder andere uitgerust met een Nespresso-apparaat, een flatscreen-tv met met dan honderd kanalen, gratis WiFi, airconditioning en een rainshower en vloerverwarming in de badkamer.

Buffetrestaurant

D.R.E.A.M (Drink, Relax, Eat And Meet) heeft 350 zitplaatsen en is dagelijks geopend tussen 17.30 en 23.00 uur voor diner. In het restaurant wordt gewerkt met een all-inconcept, voor een arrangement van twee uur betaalt de gast €29,50 (ma-do) en €32,50 (vr-zo). ’s Ochtends tussen 06.30 en 10.30 uur wordt een ontbijtbuffet geserveerd.

Golden Tulip is onderdeel van Louvre Hotels, dat beschikt over meer dan 1.100 hotels in 42 landen. De keten is eigendom van Starwood Capital Group.