Nieuwe exploitant heropent hotel Frederiksoord

Nieuwe exploitant heropent hotel Frederiksoord

Hotel Frederiksoord in Frederiksoord gaat weer open. Nadat vader Martin en zoon Christian van Staveren vorig jaar de deuren sloten, stond het hotel ruim een jaar leeg. Onder leiding van Marcel en Ginie Vos begint het zaterdag 1 maart aan een nieuw leven.

'Ruim een jaar heeft het vermaarde hotel Frederiksoord, middenin het dorp, leeggestaan', zo schrijft het Dagblad van het Noorden. Zaterdag 1 maart heropent het hotel onder leiding van ondernemerspaar Marcel en Ginie Vos.

Verbouwing

Uit het artikel blijkt dat dorpelingen nauw betrokken zijn geweest bij het nieuw leven inblazen van het hotel.

Zij kwamen de afgelopen maanden met regelmaat langs om verbouwingsrommel op te ruimen of te helpen bij het schoonmaken.

Martin en Christian van Staveren

Vorig jaar april stopten vader Martin en zoon Christian van Staveren de exploitatie na een periode van bijna vier jaar.

Reden voor dit besluit waren de teruglopende omzetten, die een goed rendement in de weg stonden.

Monument

In september meldde Misset Horeca al dat een nieuwe huurder was gevonden voor het hotel,  dat eigendom is van de Maatschappij van Weldadigheid en sinds de jaren 70 op de monumentenlijst staat.

Het afgelopen jaar is het interieur helemaal teruggebracht in de sfeer van de kolonietijd, zo schrijft Dagblad van het Noorden. Zaterdag 1 maart gaan de deuren van Frederiksoord weer open.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.