Voedingscentrum Prijst formule Eetplezier

Voedingscentrum Prijst formule Eetplezier

Het Fastservice franchise concept Eetplezier is bij de uitreiking van de Jaarprijs Voedingscentrum 2008 in het zonnetje gezet. Het Voedingscentrum ...

Volgens het juryrapport heeft Eetplezier een onderscheidend concept in de cafetariabranche neergezet, dat bovendien is aangesloten op alle gezondheidsbevorderende acties voor cafetaria's. De jury is van mening dat het Eetplezier concept als een goed voorbeeld dient voor de gehele branche. Eetplezier biedt klanten onder meer verse frites gebakken in verantwoord frituurvet en een stuk gratis fruit na een genuttigde lunch of maaltijd.

Jos van Alphen en Ruud van Oers van Eetplezier namen het compliment van het Voedingscentrum in ontvangst uit handen van presentatrice Angela Groothuizen. Zij zijn ontzettend trots op de speciale aandacht van het Voedingscentrum voor Eetplezier. Tegelijkertijd benadrukken zij het belang voor de sector als geheel. 'Dit is niet alleen een opsteker voor ons en alle franchisenemers maar eigenlijk positief voor de Fastservicebranche als geheel.

Optimistisch

Deze branche wordt niet altijd in een positief daglicht gesteld en moet het regelmatig ontgelden als het gaat om verantwoorde voeding. Van Alphen en Van Oers zijn optimistisch over de toekomst. 'Wellicht komt er een ommezwaai en het begin is nu gemaakt. Uiteraard gaat dit niet van het ene op het andere moment, maar op langere termijn gaat dit lukken. Het is namelijk zo dat Eetplezier echt niet het enige bedrijf is dat inspeelt op de gezonde vraag van de consument.’

‘Er zijn legio bedrijven te noemen, kijk alleen maar naar de bedrijven in de Cafetaria Top 100. Het overgrote deel van de bedrijven is niet alleen bezig met de verkoop van een kroketje en friet maar is juist op zoek naar mogelijkheden voor hun bedrijf op het gebied van gastvrijheid, gezondheid en onderscheidend vermogen.'

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.