Luuk Domhof (links), eigenaar van De Timp, en Ronnie Degen namens organisator De Feestfabriek, ondertekenden vorige week een contract waardoor de Timp wederom voor drie jaar is verbonden aan het Zwarte Cross festival. De snackcateraar is sinds 2001, het eerste jaar dat de catering werd verzorg mee gegroeid met het muziek- en crossfestival dat toen 25.000 bezoekers trok.
Om de enorme hoeveelheid frites en snacks te verkopen , meer dan 60.000 porties frites en 65.000 hamburgers, is een logistieke operatie van jewelste. Domhof zet daarvoor rond 220 personeelsleden in op zeker 25 verkooppunten, daarvan negen snackwagens en diverse frituur- en.
Domhof blijft voor het festival niet alleen in eigen regio, hij betrekt daar ook graag zijn producten. Daarvoor gebruikt hij regionale leveranciers zoals Bakker Jos en Slagerij Beerten uit Zieuwent, Elite Salade en Snacks uit Neede, Jansen Foodservice uit Lochem en Aviko uit Steenderen.
Drie jaar snacks van De Timp op Zwarte Cross

Snackcateraar De Timp uit het Achterhoekse Zieuwent is ook de komende drie jaar de frites-, snack- en ontbijtleverancier op het Achterhoekse ...
Krijg het beste van Misset Horeca in je mail
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.
