nieuws

Verdachten discotrap-zaak vrij

Café

De twee verdachten die waren aangehouden wegens betrokkenheid bij de fatale val van een 21-jarige Bredanaar bij discotheek Zalinaz in Etten-Leur, zijn maandag vrijgelaten. Woordvoerders van het Openbaar Ministerie en de rechtbank in Breda hebben dat meegedeeld.

Het tweetal blijft verdacht van de betrokkenheid bij de dood van de jongeman, aldus justitie. Het slachtoffer viel zaterdagmorgen 12 mei van het bordes bij de discotheek en overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Een 23-jarige man uit Oosterhout die zich korte tijd later meldde bij de politie zat ruim een week vast voor verhoor en onderzoek. Justitie liet hem maandag gaan. Een 24-jarige man uit Zundert die vrijdag werd aangehouden werd maandag door de rechtbank op vrije voeten gesteld omdat er onvoldoende reden was om hem langer vast te houden.

Verdachten discotrap-zaak vrij

Reageer op dit artikel