nieuws

Baby achtergelaten in eetcafé

Café

In een eetcafé aan de Johannes Vermeerstraat in Amsterdam Oud Zuid heeft een moeder gistermiddag haar 1-jarige zoon achtergelaten. Volgens medewerkers van het horecabedrijven is de vrouw een regelmatig terugkerende gast en zelfs bevriend met één van de medewerkers.

Baby achtergelaten in eetcafé

Dat meldt De Telegraaf. Ze mag dan regelmatig het eetcafé bezoeken, gistermiddag kwam ze niet meer terug om haar kind op te halen. De gealarmeerde politie heeft zich ontfermd over het jongetje en tijdelijk ondergebracht in een kindertehuis.

Collega

Medewerkers van het bedrijf wisten te melden dat de vrouw een vriendin is van één van de collega’s van het horecabedrijf. Er zou sprake zijn van een conflict in de relationele sfeer. ‘De jeugd- en zedenpolitie onderzoekt de zaak. We weten nog niet precies hoe de situatie in elkaar steekt’, aldus een woordvoerder van de politie in De Telegraaf.

Zie ook:

Dode baby in cafétoilet (dec, 2005)

Reageer op dit artikel