nieuws

Primeur: videoplasspel in mannentoilet horecazaak

Café

Een horecabedrijf in Londen heeft een opmerkelijke primeur. Het is het eerste bedrijf met een plasvideospel op het mannentoilet. In The Exhibit Bar in de Londense wijk Balham kunnen mannen tijdens het plassen een videospel spelen. Ze kunnen er zelf prijzen mee winnen.

Primeur: videoplasspel in mannentoilet horecazaak

Tijdens het spel moeten de plassende mannen pinguïns ontwijken. Plassen ze links in het urinoir, dan loopt het poppetje in het videospel naar links. Plassen ze rechts, dan gaat het poppetje naar rechts. Op die manier kunnen ze de aanstormende pinguïns ontwijken. Bij een goede score bestaat de kans op een extra consumptie aan de bar.

Mede-eigenaar Gordon MacSween geeft toe dat hij getwijfeld heeft of het plasspel in zijn bar zou aanslaan. Inmiddels is hij erg enthousiast over de vinding. Deelnemers kunnen hun score via hun mobiele telefoon kenbaar maken op Twitter, zodat The Exhibit Bar veel aandacht krijgt op sociale media.

Inmiddels is bekend gemaakt dat het spel begin 2012 wordt uitgerold in meerdere horecazaken.


Reageer op dit artikel