nieuws

Koninginnedagfeest 538 naar RAI

Café

Het Amsterdamse Koninginnedagfeest van Radio 538 verhuist van het Museumplein naar het plein voor de RAI. Vanaf 2013 strijkt het evenement waarschijnlijk neer op het festivalterrein aan de ArenA Boulevard.

Koninginnedagfeest 538 naar RAI

Dat meldt NU.nl. Het plein voor de RAI biedt plaats aan zestigduizend bezoekers. De ArenA Boulevard, het jaar daarop de standplaats, heeft een capaciteit die vergelijkbaar is met die van het Museumplein.

Burgemeester Van der Laan van Amsterdam heeft de organisatie de mogelijkheid geboden over die laatste locatie een meerjarige afspraak te maken. De burgervader ziet mogelijkheden voor een combinatie met een feest in de koninginnenacht in de nabijgelegen Heineken Music Hall of de toekomstige Ziggo Drome.

Reageer op dit artikel