nieuws

Cafébrand eist slachtoffer

Café

In het Belgische Mechelen is een 72-jarige man omgekomen bij een cafébrand. De man woonde boven de zaak en werd verrast door de vlammen, die door de brandweer niet meer tijdig bestreden konden worden.

Cafébrand eist slachtoffer

Het vuur werd opgemerkt door een voorbijrijdende materiaalwagen van de Mechelse brandweer. Die was uiteraard zeer snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat het café en de bovenliggende verdieping volledig uitbrandden.

De vlammen sloegen bij aankomst van de brandweer al door ramen en deuren. Enkel de zolder kon gevrijwaard worden. Vermoedelijk is de man gestikt toe hij naar buiten probeerde te vluchten. Zijn lichaam werd door de brandweer achter de cafétoog aangetroffen, in de doorgang van het café naar het woongedeelte.

Reageer op dit artikel