nieuws

De Mari (ex-Grolsch) weg bij Holiday On Ice

Café

Hendrik Jan de Mari, voormalig verkoopdirecteur bij Grolsch, is al weer weg bij Holiday On Ice. De Mari en Stage-Entertainment hebben per direct de samenwerking beëindigd.

De Mari (ex-Grolsch) weg bij Holiday On Ice

Dat laat De Mari weten. De breuk wordt volgens De Mari met name veroorzaakt door cultuurverschillen.

De Mari (45) was als Managing Director per 1 augustus 2008 binnengehaald om Holiday On Ice weer op de rit te zetten. Het vertrouwen in een snelle turnaround was blijkbaar na negen maanden al weg, schrijft De Mari.

Hendrik Jan de Mari was jarenlang actief in de Nederlandse horeca en food-retail voordat hij aan de slag ging bij Stage-Entertainment. Van 2003 tot halverwege 2008 was hij werkzaam als verkoopdirecteur bij Grolsch.

Reageer op dit artikel