nieuws

Jan Laurijssen (InBev) zwaait af

Café

Jan Laurijssen is gestopt als Customer Relations Manager bij bierbedrijf InBev Nederland. Laurrijssen gaat met pension. Hij sloot zijn lange biercarrière af na 31 jaar voor InBev te hebben gewerkt.

Jan Laurijssen (InBev) zwaait af

Jan Laurijssen begon zijn loopbaan op in 1976 bij de toenmalige Skol brouwerijen NV als medewerker op de afdeling PR. In 1982 maakte hij de overstap naar de afdeling Evenementen, waar grote evenementen als Parkpop, Rock Torhout en Acht van Chaam werden voorbereid.

In 1987 werd hij hoofd van de afdeling PR en daarmee aanspreekpunt voor de vele in- en externe activiteiten. In 2005 maakte Laurrijssen de overstap naar de afdeling Horeca als Customer Relations Manager.

‘Jan is met zijn ervaring en uitgebreide netwerk van grote waarde geweest voor InBev Nederland. Vanaf 1 november gaat hij welverdiend genieten van zijn vroegpensioen. De directie van InBev Nederland is Jan dankbaar voor zijn inzet en passie voor de brouwerij’, aldus horecadirecteur Erik van Deursen.

Reageer op dit artikel