nieuws

Koffievakbeurs legt wedstrijden voor drie jaar vast

Café

De themabeurs Beleef Koffie Beleef Thee is een 3-jarig contract overeengekomen met de Specialty Coffee Association of Europe Nederland (SCAE Nederland), de organisatie achter diverse koffiewedstrijden. Dit houdt in dat de koffiebeurs verzekerd is van drie jaar het NK Latte Art.

Koffievakbeurs legt wedstrijden voor drie jaar vast

Dat maakt Jeroen Verhaeg van Beleef Koffie Beleef Thee bekend. Afgelopen week werd bekend dat SCAE Nederland, de organisatie van verschillende koffiewedstrijden, en Mijn Broer & Ik BV, organisator van het evenement de komende drie jaar nauw gaan samenwerken.

Dit betekent dat naast de Latte Art finale ook het Dutch Cuptasting Championship zal plaatsvinden tijdens dit evenement. Beleef Koffie Beleef Thee wordt maandag 14 en dinsdag 15 mei gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Het wordt de derde editie van de themabeurs.

Reageer op dit artikel