nieuws

Kooistra ‘platgebeld’ met aanbiedingen

Café

De telefoon bij Sjoerd Kooistra staat roodgloeiend. De horecatycoon krijgt wekelijks telefonische aanbiedingen om horecazaken over te nemen. Doorgaans wuift hij de aanbiedingen weg. Dat liet de Groninger weten in een reactie op de aankoop van het Eindhovense uitgaanscomplex De Danssalon.

Kooistra ‘platgebeld’ met aanbiedingen

Ook bij De Danssalon, de zaak die Kooistra maandag kocht, kreeg Kooistra de zaak telefonisch aangeboden. ‘Zo gaat dat. Ik word elke week wel een keer gebeld. Negen van de tien keer ga ik niet eens kijken’, aldus Kooistra in De Volkskrant.

De aangekochte zaak in Eindhoven bouwt Kooistra om tot een vestiging van zijn succesvolle formule De Drie Gezusters. Volgens Kooistra is er in Nederland plaats voor nog wel tien vestigingen van De Drie Gezusters. ‘Utrecht en Rotterdam zijn ook mooie steden’, verraadt Kooistra.

Reageer op dit artikel