nieuws

Kooistra wil Euromast kopen

Café

Sjoerd Kooistra is in onderhandeling over de aankoop van de Euromast in Rotterdam. Kooistra ziet mogelijkheden om een Drie Gezusters te bouwen in de Rotterdamse attractie, waar de gebroeders Tieleman momenteel de horeca exploiteren.

Kooistra wil Euromast kopen

Het Algemeen Dagblad meldt dat Sjoerd Kooistra een miljoen euro waarborgsom heeft betaald aan Jan-Dirk Paarlberg, de huidige eigenaar van de Euromast en onder meer bekend als eigenaar van Hotel 717 in Amsterdam en restaurant Tante Koosje in Loenen aan de Vecht.

De betaling van een miljoen euro geeft Kooistra tot 1 december het recht op aankoop. Het is niet bekend wat de Euromast moet kosten. Kooistra laat weten dat hij de Euromast ziet als beleggingsobject en dat hij er ooit een zaak van zijn succesformule De Drie Gezusters in wil vestigen.

Momenteel exploiteren de bekende Rotterdamse horecabroers Aryan en Willem Tieleman de horeca in de Euromast.

Reageer op dit artikel