nieuws

Marketingstunt Starbucks voor aidsfonds

Café

Starbucks zet deze maand flink in op brandactivation. De koffieketen is het Love Project gestart en vraagt mensen overal ter wereld om een muzikale bijdrage te leveren. Voor elke bijdrage doneert Starbucks geld ter bestrijding van aids in Afrika.

Marketingstunt Starbucks voor aidsfonds

De bedoeling is dat mensen zelf een video insturen waarin ze een deel zingen uit de bekende Beatles-hit All You Need is Love. Voor elke video doneert Starbucks vijf dollarcent in een fonds om aids te bestrijden in Afrika.

Op www.starbucksloveproject.com is te zien hoe mensen uit onder andere China, Irak, Bolivia, Groenland, maar ook uit Nederland, voor de camera het wereldberoemde All You Need is Love zingen.

Starbucks schrijft over deze manier van brandactivation: ‘You and Starbucks. It’s bigger than coffee’. De actie loopt de hele maand december.

Reageer op dit artikel