nieuws

Robert Schinkel wint Coffee in good spirits 2009

Café

Barista Robert Schinkel heeft op 31 maart de titelstrijd om Coffee in good spirits 2009 op zijn naam geschreven. Verschillende baristi en bartenders traden aan in de eerste finale van deze competitie tijdens de beurs Venuez.

Robert Schinkel wint Coffee in good spirits 2009

Schinkels wist in de strijd Rose van Asten en Rick Joore achter zich te laten. Zij eindigden op plaats twee en drie. Eerder dit jaar won Schinkel ook al het NK Theesommelier op de Horecava.

Op de website Koffiegek doet koffiekenner Jeroen Veldkamp verslag van de wedstrijd. Er staan foto’s en filmbeelden op. Een vakkundige jury bestaande uit Patrick Groenewold, Johan Kersten & Liane van de Braak, Maikel Ekman en Moniek Smit beoordeelde de negen deelnemers.

Reageer op dit artikel