Terras laat omzet liggen

Terras laat omzet liggen

Bij een groot aantal verslagen van de mystery guest kwamen we de zin tegen: 'Jammer dat de bediening niet kwam vragen of we nog een tweede drankje ...

Uit de rapporten die we terug kregen van de mystery visits van de Terras Top-100 bleek dat het niet vragen om een tweede drankje vooral vervelend werd gevonden bij terrassen aan het water of in de natuur. Op veel terrassen blijkt dat de bediening niet uit zichzelf komt vragen of de gast een tweede consumptie wil bestellen. Dat is belangrijk omdat de vaste lasten voor het exploiteren van een terras hoog zijn . Actieve verkoop kan op een eenvoudige manier de omzet verhogen.

» Bekijk hier de complete Terras Top-100

» Bestel hier een exemplaar van de Terras Top-100

Lees hier meer nieuws over de Terras Top-100:

De beste voorbereiding op het terrasseizoen

Van maart t/m juni gaan mystery guests en vakjuryleden – ervaren horecaondernemers en oud-winnaars – op pad om honderden terrassen te bezoeken.Ze letten op alles wat telt voor je gasten: hoe word je welkom geheten, is het terras netjes, hoe goed kent het team de kaart? Na afloop krijg je een helder rapport met scores en tips waar je echt wat aan hebt. En natuurlijk maken we de 100 beste terrassen bekend tijdens een knallende uitreiking!
Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.