nieuws

Tv-soap over Rotterdams café

Café

SBS komt volgende maand met een docusoap over een Rotterdams café waar jong en oud, arm en rijk elkaar ontmoeten. De mensen in ‘Willems Kantine’ bespreken zonder censuur de zaken des levens, delen lief en leed, doen zaken en vieren feest.

Tv-soap over Rotterdams café

Het café aan de Vierhavenstraat in het westelijk havengebied dreigt te moeten sluiten, na een bestaan van tientallen jaren. De bardames zijn goed van de tongriem gesneden en schenken met veel humor en mededogen hun klanten drankjes in en zetten ze oer-Hollandse kost voor. Macaroni is het meest exotische eten op de kaart.

De zes delen zijn gemaakt door Roy Dames. De eerste aflevering van Willems Kantine is te zien op woensdag 22 december.

Zie ook:
SBS bouwt vakantiepark wegens tienjarig bestaan