nieuws

Geurende bolus leidt prijs Café Top 100 in

Café

De dagvoorzitter van de Café Top 100, Henk Westbroek, leidde de uitreiking van de Gouden Toiletbril dinsdag 20 november in Beurs van Berlage in Amsterdam op geheel eigen wijze en heel beeldend in. De mensen in de zaal haalden hun neus op voor zijn verhaal over een geurende bolus in de wc.

Geurende bolus leidt prijs Café Top 100 in

Desalniettemin kwamen de winnaars van de Gouden Toiletbril na een korte wachttijd het podium op om de prijs in ontvangst te nemen. Usine in Eindhoven werd de winnaar van de prijs, die vorig jaar voor het eerst werd ingesteld voor het mooiste en schoonste toilet.

Die geurende bolus zullen ze bij Usine dus niet vinden, grapte Westbroek nog. Het Eindhovense  bedrijf werd beloond met de prijs vanwege de verse bloemen, de ruimte, het (industriële) design en de properheid van de toiletten.
Bekijk hier de volledige Café Top 100
Bekijk hier een fotoreportage van de ontvangst
Bekijk hier een fotoreportage van de prijsuitreiking
Bekijk hier een fotoreportage van de afterparty

Reageer op dit artikel