nieuws

Weer ondersteuning bij organiseren biertapwedstrijden

Café

Stichting Tapwedstrijden.nl kondigt aan dat in het najaar van 2012 de biertapwedstrijden weer plaatsvinden. Net als vorig jaar is het de bedoeling dat uit lokale wedstrijden districtfinalisten voortkomen, die zich vervolgens kunnen plaatsen voor de grote finale op de vakbeurs BBB in Maastricht begin 2013.

Weer ondersteuning bij organiseren biertapwedstrijden

Lokale biertapwedstrijden kunnen tot 20 oktober worden aangemeld op www.tapwedstrijd.nl. Er wordt gewerkt met vijf districtfinales, verdeeld over het land in de gebieden Noord-West, Zuid-West, Noord-Oost, Zuid-Oost en Midden-Nederland.

De 250 districtfinalisten strijden voor 25 finaleplaatsen op de vakbeurs BBB in Maastricht begin 2013. De Stichting Tapwedstrijden.nl ondersteunt horecaondernemers die een tapwedstrijden willen organiseren middels een pakket bestaande uit een draaiboek, jurylijsten met uitleg, een wedstrijdprotocol, scoreprogramma, voorbeeldbegroting, een vermelding op de website en ondersteuning bij het opstellen van persberichten voor lokale media.

De finale begin dit jaar in Maastricht werd gehouden onder grote belangstelling. Kampioen werd Nino Beltgens van QuasiMolo in Maastricht.

Reageer op dit artikel