nieuws

Supperclub Amsterdam zoekt nieuwe locatie

Café

Supperclub Amsterdam van serieondernemer Bert van der Leden van IQ Creative zoekt een nieuwe locatie. Restaurant, bar en club Supperclub verlaat het pand aan de Jonge Roelensteeg. Het huurconctract loopt af in oktober volgend jaar.

Supperclub Amsterdam zoekt nieuwe locatie

Na twintig jaar is de Supperclub genoodzaakt te verhuizen naar een nieuwe locatie, wegens het aflopen van het huurcontract in oktober 2015′ meldt een persverklaring van IQ Creative. Wáár de club aan een nieuwe hoofdstuk zal beginnen is nog onbekend.

De club is op zoek naar een nieuwe, spannende locatie met hetzelfde DNA waar ze neer kan strijken. De crew, artiesten, resident DJ’s, witte lounge bedden en zelfs de kenmerkende goudbronzen deur, die de Supperclub het uniek en excentrieke gevoel geven, gaan mee op reis.

Supperclub is nog op zoek naar een nieuwe locatie; tips voor de een geschikte locatie zijn welkom via bert@iqcreative.nl.

Bert van der Leden heeft naast de Supperclub meer horecabedrijven in Amsterdam: Nomads, Nevy, Vyne en Envy. Ook zijn er vestigingen van Supperclub in het buitenland, onder andere in Istanbul en San Francisco.

Reageer op dit artikel