nieuws

Lenting & Partners in beweging tijdens Horecava

Café

Drie hardloopwedstrijden en een fietstocht langs cafés in grote steden die zich nét even buiten de gebaande paden begeven. Lenting & Partners staat dit jaar voor ’t eerst op de Horecava en heeft daarbij als motto: Horeca is topsport.

Lenting & Partners in beweging tijdens Horecava

‘Met een groep ondernemers verzamelen we ons achter het Centraal Station Amsterdam en fietsen met hen naar een aantal mooie cafés die nét even anders zijn. Die naast de gebaande paden liggen’, aldus Roel Akkermans van Lenting & Partners over Bars on Bikes. Als voorbeeld noemt hij Café Fier. ‘Een mooi Belgisch café met een rotisserie met kippetjes aan ’t spit. Je kan er prima eten, maar ’t is wel een écht café.’

Lenting Loopt

Naast Bars on Bike presenteert het horeca-adviesbureau ook drie hardloopwedstrijden. Het eigen event Lenting Loopt is in de afgelopen twee jaar al uitgegroeid tot een populair evenement binnen de horeca en vindt plaats op dinsdag 2 juni. Daarnaast zijn er de Kolibrie Ten Miles in Tilburg op zondag 6 september en begint het hardloopjaar met de Golden Ten Loop in Delft op Hemelvaartsdag, 14 mei. Kijk voor meer informatie op horecaistopsport.nl

Reageer op dit artikel