Alt Arce installeert vloerverwarming op terras

Alt Arce installeert vloerverwarming op terras

Bistro Alt Arce in het Limburgse Arcen heeft tijdens de recente verbouwing vloerverwarming aangelegd op het terras. En dat merk je, zegt eigenaar Roger Hamelers. 'En of je het merkt. We hadden 't een ochtendje aanstaan, waarna alles vervolgens goed warm was.'

Voor zijn brasserie aan de Maas is volgens ondernemer Roger Hamelers met name fijn als het nog niet zo warm is als nu. 'We hebben ook een nieuwe glazen overkapping om ons terras, waardoor het ook in deze nog winterse periode goed toeven is hier.'

'Nummer 1 is de doelstelling'

Alt Arce, dat afgelopen jaar op plek 2 eindigde in de Terras Top 100, heeft sowieso een aantal fikse veranderingen ondergaan in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder meer de bar en de keuken zijn aangepakt. 'Met name ook om logistieke redenen' vertelt Hamelers. 'Het moet allemaal net wat efficiënter. Want onze doelstelling voor het komend seizoen is natuurlijk die eerste plek in de Terras Top 100.

Een uitgebreidere vooruitblik op het nieuwe terrasseizoen met onder meer Alt Arce in de nieuwe Misset Extra Terras die begin maart verschijnt.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.