nieuws

Restaurant Tante Loes wordt Moeke Rhenen

Café 1454

Restaurant Tante Loes in Rhenen, de nummer 50 uit de Terras Top 100 van Misset Horeca, gaat op de schop. Het bedrijf, vorig jaar overgegaan in handen van Laurens Meyer, wordt omgevormd naar voorbeeld van het horecabedrijf Moeke in Ginneken.

Restaurant Tante Loes wordt Moeke Rhenen

Tante Loes is nu nog restaurant en wordt grand café. De zaak stond in 2015 op nummer 50 in de Terras Top 100 van Misset Horeca. Deze week begint de verbouwing waarna Moeke Rhenen in mei weer open gaat. Dan moet het een horecabedrijf zijn waar gasten de hele dag door terecht kunnen, tot laat in de avond. Op het menu veel bieren en betaalbaar eten. De zaak wordt een ‘zusje’ van Moeke in Ginneken, ook een bedrijf van Meyer Beheer. 

Laurens Meyer kocht Restaurant Tante Loes vorig jaar van horeca-ondernemer Peter Valkenburg, die de zaak tien jaar runde.

Meyer Beheer heeft zo’n 25 bedrijven waaronder Luden in Utrecht en Amsterdam, Florin in Utrecht, Fiddler in Den Haag, ’t Hart van Breda, Café Vulling, Café Restaurant Vlaanderen in Delft, Havana (Capelle aan den IJssel en Den Haag), Hans en Grietje, Zeezicht, Belgian Beer Café Belvédere, De Corenmaet en Neri Sushi.

Reageer op dit artikel