nieuws

‘Boost je omzet’; horecaspecialisten bundelen krachten

Café 2077

Drie specialisten in de horecamarketing en communicatie – Esther Borggreve, Petra Venekamp en Bianca Roemaat- lanceren per 1 januari 2017 ‘Boost je omzet’. Een online programma waarmee horecaondernemers tools en tips krijgen om hun omzet te verhogen. ‘Aan het eind heb je op het gebied van communicatie, sociale media, gastvrijheid en evenementen een groot aantal stappen gezet waardoor je blijvend meer omzet genereert.’

‘Boost je omzet’; horecaspecialisten bundelen krachten

‘Boost je omzet!’ is een samenwerking tussen Esther Borggreve (Queen of Hearts), Petra Venekamp (ConcreetAdvies) en Bianca Roemaat (Roux Communicatie). De drie vakprofessionals zijn gespecialiseerd in social media, marketing, bedrijfsadvies en communicatie voor horeca ondernemers. Ze kennen de horeca door hun jarenlange werkervaring bij werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland ( Esther), internationale hotellerie (Petra) en vakblad Misset Horeca (Bianca). De online challenge bestaat uit acht thema’s, die verdeeld worden over 31 dagen in twee maanden. Aan de orde komen social media, reviews, persberichten, samenwerken, menukaart, gastvrijheid, digitale nieuwsbrieven en de website. Verdeeld over acht weken, krijgt de deelnemer elke week drie mails over een thema.

Feedback en tips

Naast informatie en tips, gaat een ondernemer wekelijks aan de slag met opdrachten. Daarmee kan de informatie direct ingezet worden om meer omzet te genereren. Daarbij komen twee telefonische adviesgesprekken met een van de drie experts. Ook ontvangen deelnemers feedback op een Facebookposting en een persbericht. Aan het einde van de online training heeft de deelnemer een aantal stappen gezet waardoor hij meer omzet heeft gemaakt. En hij heeft ook meer tools in handen om blijvend meer geld te verdienen met zijn horecabedrijf.

Reageer op dit artikel