nieuws

Millers Den Haag Beste Studentenkroeg 2017

Café 1552

Millers Den Haag is uitgeroepen tot beste studentenkroeg van Den Haag 2017. De Coalitie Den Haag Studentenstad heeft samen met studenten meer dan honderd zaken genomineerd. De afgelopen weken konden studenten bij verschillende Haagse onderwijsinstellingen zoals o.a. De Haagse Hogeschool, Hogeschool Inholland en Hotelschool The Hague hun stem uitbrengen. De Millers, Fidler en Rootz werden door 900 studenten geselecteerd als top 3 uit deze longlist van kroegen.

Millers Den Haag Beste Studentenkroeg 2017

Millers Den Haag werd uiteindelijk de winnaar en mag zich het komende jaar ‘Beste studentenkroeg van Den Haag’ noemen. Vorig jaar won café De Gekke Geit aan de Lutherse Burgwal de titel. In de Coalitie Den Haag Studentenstad participeren alle Haagse hoger onderwijsinstellingen en de gemeente Den Haag.

Studentenkroeg met thema-avonden en kortingen

Den Haag bevat ruim 1.200 horecagelegenheden waardoor de concurrentie hoog is. Shannon Terlouw (Marketing Millers Den Haag) is daarom erg blij met de titel; ‘Dat ruim 900 studenten de Millers de meeste stemmen hebben gegeven, geeft een blijk van waardering. Wij zien dit ook terug in de goede sfeer die er tijdens drukke studentenavonden heerst. We proberen een totaalconcept neer te zetten waarbij we altijd op zoek gaan naar originele thema-avonden, nieuwe drankjes en gerechten of aantrekkelijke studentenkortingen.

Bekijk ook de foto’s: Horecainterieur Millers Kitchen Den Haag

Aantrekkelijke bierprijs, bereikbaarheid en sfeer

De juryleden hebben de drie beste horecagelegenheden bezocht en aan de hand van de beoordelingscriteria een eindrapport opgesteld. Uit dit rapport blijkt dat Millers Den Haag o.a. goed scoort op de variatie van het drankenassortiment en eetmogelijkheden, acties voor studenten en thema-avonden, sfeer, bereikbaarheid en bierprijs. Millers Den Haag is gevestigd midden in het historisch centrum van Den Haag aan het Plein en bestaat uit drie aanééngeschakelde panden.

Reageer op dit artikel