nieuws

Doppio Joure trots op teamprestatie Publieksprijs Koffie Top 100 2017

Café 3710

Jelle-Sjouke Stoker prijst vooral zijn team voor het winnen van de Publieksprijs in de Koffie Top 100 2017. ‘Die meiden hebben er veel tijd in gestoken. We gaan een mooi feestje vieren.’

Doppio Joure trots op teamprestatie Publieksprijs Koffie Top 100 2017

Na Doppio Hilversum en de afgelopen drie jaar op rij Doppio Amsterdam VU wint wéér een Doppio-vestiging de Publieksprijs in de Koffie Top 100. ‘We wilden laten zien dat in Joure een heel mooie vestiging staat’, zegt ondernemer Jelle-Sjouke Stoker.

Dat lukte vooral door de intensieve inzet van social media, waar Stoker zijn team alle credits voor geeft. ‘Die dames zijn er met veel enthousiasme volle bak voor gegaan.’

Het team, wat uit zo’n 18 mensen bestaat, bestookte gasten zowel in de winkel als online om op hen te stemmen – en met succes: Doppio Espresso Joure kreeg ruim 10 procent van de dik 11.500 stemmen. Die stemmers werden via Facebook al even bedankt. Komend weekend zijn er in Joure dorpsfeesten, waar het team de Publieksprijs met elkaar én met gasten nog eventjes goed gaat vieren.

 

Reageer op dit artikel