nieuws

Horecabeurs Noord Nederland kijkt terug op succesvolle editie

Café 1918

De Horecabeurs Noord Nederland vond maandag 2 oktober voor de zesde keer plaats in de Martinikerk in Groningen. Met ruim 2000 bezoekers zegt de organisatie terug te kijken op een succesvolle editie.

Horecabeurs Noord Nederland kijkt terug op succesvolle editie

De Horecabeurs Noord Nederland vond maandag 2 oktober 2017 plaats in de Martinikerk in Groningen. Het was de 6e editie met als thema ‘Smaken verschillen. De beursvloer was dit jaar ruim voor tijd volgeboekt en de vraag naar standruimte overschreed voor het eerst het aanbod. Volgens de organisatie tekent dit de economische vooruitgang binnen de horecabranche.

‘Smaken verschillen’

De Horecabeurs is door de organisatie in een nieuw jasje gestoken. Een nieuwe aankleding, een andere indeling, meer aandacht voor social media en voor het eerst een beursvloer over het gehele kerkoppervlak. Maar ook het thema: ‘Smaken verschillen’ droeg bij aan een extra verassingselement voor de bezoeker. Zo stond de sushi er tegenover de traditionele bitterbal en de bruine kroeg tegenover een design bar.

Wedstrijden

Ook waren er wedstrijden betreffende diverse segmenten in de horeca. Hieronder de regionale biertapwedstrijden en de kookwedstrijd

Horecabeurs Noord Nederland

(c) Fotograafniels.nl

‘Klaar af kook’ met vele regionale koks. Daarnaast begint de NNBK (Noord Nederlandse Barista Kampioenschappen) steeds grotere vormen aan te nemen.

Nieuwe horecabeurs

Met zo’n 2000 bezoekers kijkt de organisatie terug op een succesvolle editie. De volgende Horecabeurs Noord Nederland vindt maandag 1 oktober 2018, wederom in de Martinikerk Groningen. Inschrijven voor standruimte kan via www.hbnn.nl.

Reageer op dit artikel