nieuws

Mout Bierfestival debuteert in Eusebiuskerk Arnhem

Café 1725

Na twee succesvolle zomerfestivals is bierfestivalorganisatie Mout toe aan een nieuwe stap. Het organiseert daarom voor het eerst een winterfestival in een eveneens nieuwe stad: Arnhem. Het winterfestival vindt plaats van 23 tot en met 25 februari in de Eusebiuskerk. 

Mout Bierfestival debuteert in Eusebiuskerk Arnhem

Afgelopen zomer daalde Mout met haar bierfestival voor de tweede keer neer in het Julianapark te Nijmegen. Het leverde een bijeenkomst op van ruim 5000 bezoekers  28 brouwerijen, 13 bands en vele verschillende workshops.

Bierfestival Wintereditie

Nu richt de ambitieuze organisatie haar pijlen op de Gelderse hoofdstad. ‘Na twee jaar Mout georganiseerd te hebben, zien we potentie in het concept om het door te laten groeien.’ Dat wil het dus doen met een wintereditie in de Eusebius Kerk in Arnhem.

Mout Bierfestival150 bieren

De wintereditie van Mout Bierfestival biedt ruimte aan ruim 20 brouwerijen, 150 bieren en diverse workshops -die later bekend gemaakt worden. Daarnaast is er een muziekprogramma en diverse eet-mogelijkheden.

Reageer op dit artikel