nieuws

Wijn- en Speciaalbierfestival Kannen & Kruiken naar drie steden

Café 1374

Het wijn- en speciaalbierfestival Kannen & Kruiken vindt dit jaar plaats in Zwolle, Amersfoort en Maastricht. In alle drie de steden zijn er naast bierbrouwers en vinologen ook diverse mobiele keukens. 

Wijn- en Speciaalbierfestival Kannen & Kruiken naar drie steden

Het Wijn- en speciaalbierfestival Kannen & Kruiken staat, naast bier en wijn, ook in het teken van eten en muziek. Brouwers, vinologen, hobbysommeliers en diverse foodtrucks komen samen op de festivals in Zwolle, Maastricht en Amstersfoort.

Wijn- en Speciaalbierfestival door het jaar heen

Kannen en Kruiken vindt in Zwolle plaats tijdens het Pinksterweekend, van vrijdag 18 tot en met maandag 21 mei in Park de Wezenlanden. Kannen & Kruiken Amersfoort vindt drie Wijn- en Speciaalbierfestival Kannen en Kruikenmaanden later plaats (9 t/m 12 augustus) in het Burgemeester Brouwerplantsoen. Kannen & Kruiken Maastricht sluit het seizoen af op 21 t/m 23 september in de Tapijnkazerne in het Stadspark in de Limburgse hoofdstad.