nieuws

Tussenstand Koffie Top 100 Publieksprijs: De Tuynkamer gaat aan kop

Café 1572

De stemmen voor de Publieksprijs van de Koffie Top 100 2018 stromen massaal binnen. De Tuynkamer in Hoorn gaat momenteel aan leiding in de strijd om de Publieksprijs, gevolgd door TIM! in Sevenum en Everything Sweet in Rijen. Stemmen kan nog tot vrijdag 10 augustus.

Tussenstand Koffie Top 100 Publieksprijs: De Tuynkamer gaat aan kop

Naast de ranglijst zelf is de Publieksprijs een belangrijk onderdeel van de Koffie Top 100. Alle zaken die zijn doorgedrongen tot ronde twee, maken kans op deze prijs. Het is aan de ondernemers en hun teams om hun gasten te mobiliseren en zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. De koffiezaak die de meeste stemmen krijgt, wint de Publieksprijs Koffie Top 100 2018.

Eerste tussenstand

Na de eerste week stemmen voor de Publieksprijs in de Koffie Top 100 2018 ging TIM! in Sevenum in de eerste tussenstand Publieksprijs Koffie Top 100 2018 aan kop met ruim 460 van de tot dan toe dik 5300 uitgebrachte stemmen.  Baron Eten & Drinken in Harderwijk en Visser’s Poffertjes in Dordrecht volgden op gepaste afstand. Momenteel staan zij respectievelijk op de vierde en vijfde plaats in de strijd om de Publieksprijs Koffie Top 100. Tuynkamer in Hoorn, die momenteel koploper is, deed het voorgaande jaren ook goed met het werven van stemmen.

Stemmen

Begin juli ging de vakjury opnieuw op pad om de zaken te bezoeken voor de ranglijst van de Koffie Top 100. De start van deze ronde betekende ook dat vanaf dat moment weer gestemd kon worden voor de Publieksprijs. Welk bedrijf wordt de opvolger van Doppio Espresso Joure? Doppio Joure won vorig jaar met ruim 10 procent van de dik 11.500 uitgebrachte stemmen de Publieksprijs in de Misset Koffie Top 100 2017.

Stemmen kan tot en met vrijdag 10 augustus, via onderstaand formulier of op Koffietop100.nl/publieksprijs.

 

Reageer op dit artikel