nieuws

Twee nieuwe vestigingen Naked Espresso in twee weken

Café 989

De eerste vestiging van Naked Espresso opende iets meer dan een jaar geleden in de Amsterdamse Warmoesstraat, vestiging twee en drie – ook in Amsterdam – openden nu nog geen twee weken na elkaar.

Twee nieuwe vestigingen Naked Espresso in twee weken

De broers Niels en Jesper van Stek openden, na het jarenlang succesvol franchisen van een Doppio-vestiging, in juni 2017 een echt eigen zaak, onder eigen naam: Naked Espresso in het voormalige – en beruchte – politiebureau Warmoesstraat.

Na een jaar dat werk beloond met een 23e plek in de Koffie Top 100 2018, was het tijd voor expansie en opende begin oktober een tweede vestiging, op een hoek aan de Dam. En maandag 15 oktober kwam daar vestiging drie bij, aan de Amsterdamse Rijnstraat.

Reageer op dit artikel