nieuws

Ruim 135 bieren op Twents Speciaalbier Festival

Café 601

Ruim 135 bieren op Twents Speciaalbier Festival

De Twentse Bierbrouwerij organiseert zondag 9 juni het Twents Speciaalbier Festival. Tijdens de inmiddels achtste editie zullen ruim 135 verschillende speciaalbieren te proeven zijn. 

Dit jaar komen er zo’n dertig bierbrouwers uit het hele land naar het gratis festival, dat verhuist is naar een nieuwe locatie bij de Twentse Bierbrouwerij. ‘Het vieren van het Nederlandse speciaal bier.’ Dat is het motto van het Twents Speciaalbier Festival. Vorig jaar kwamen er zo’n 6000 bezoekers op het festival af.

Ook voor wie niet van speciaalbier houdt

Naast speciaalbier is er ook een uitgebreid aanbod voor liefhebbers van wijn en andere alcoholische dranken. Zo is er dit jaar een wijnplein waar een flinke variëteit aan  wijnen te proeven is. Ook is er een GT-Bar met Gin Tonics en een Foodmarkt met diverse foodtrucks.

Het Twents Speciaalbier Festival vindt plaats op het terein van de Twentse Bierbrouwerij op zondag 9 juni van 14:00 – 20:00 uur . De entree is gratis.