De stembus Publieksprijs Terras Top 100 2021 geopend

De stembus Publieksprijs Terras Top 100 2021 geopend

De stembus voor de Terras Top 100 2021 is geopend. Deelnemende terrassen kunnen hun gasten aansporen te stemmen op hun bedrijf. De winnaar wordt 6 september bekendgemaakt op het Terras Top 100-event.

Naast een plek in de Misset Horeca Terras Top 100 kunnen bedrijven ook weer meedoen in de strijd om de Publieksprijs. Of een bedrijf de Publieksprijs wint, is aan jullie gasten. Zij stemmen op hun favoriet. Het bedrijf met de meeste stemmen, wint de publieksprijs. En de stembussen zijn vanaf vandaag geopend.

Zo maak je kans

Alle terrassen die zich inschrijven voor het jurytraject van de Misset Horeca Terras Top 100 worden automatisch genomineerd voor de Publieksprijs 2021. Deelnemers spelen samen met hun team een grote rol om hun gasten aan het stemmen te zetten. Om hen hierbij te ondersteunen, heeft Misset Horeca een digitaal promotiepakket samengesteld. Deelnemers hebben een mail met een download gekregen.

Terras Top 100 2017
Blijdschap bij de winnaars van De Publieksprijs 2017: Landgoed Het Rheins uit Enter.

Gasten kunnen van 18 juni 2021 tot 9 augustus 2021 stemmen op hun favoriete terras. Stemmen gaat via de Terras Top 100-website. Per persoon mag niet meer dan één stem worden uitgebracht. Na 9 augustus worden alle stemmen geteld en eventuele onrechtmatige stemmen of dubbele stemmen verwijderd. De winnaar wordt tijdens het event van de Misset Horeca Terras Top 100 op 6 september 2021 bij De Werf in Veere bekendgemaakt.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.