nieuws

Vorstelijk onthaal op Dag van de Cateringmedewerker

Catering

Gewone cateringmedewerkers zijn donderdag vorstelijk onthaald in superdeluxe Amstel Hotel in Amsterdam. Tijdens de vierde Nationale Dag van de Cateringmedewerker kregen 25 medewerkers afkomstig uit heel het land een sterrenlunch aangeboden. Met de boot werd er gevaren over de grachten.

Vorstelijk onthaal op Dag van de Cateringmedewerker

Jeroen Nieuwenhuize, DJ bij Radio 538, was als speciale gast aanwezig. Hij stal de harten van de dames. Zijn gebronsd stemgeluid en stoere look leverde menige zucht van verlangen op. Nieuwehuize moest tijdens de chique driegangenlunch voortdurend op de foto met zijn vrouwelijke fans.

Onder de indruk

Een medewerkster uit Maastricht was diep onder de indruk van het vijfsterrenhotel. Ze zou er echter niet willen werken. ‘Te stijfjes’, vond ze. Toen ze hoorde dat een overnachting in het Amstel begint bij 600 euro sloeg ze de hand voor de mond: ‘Dat is bijna mijn maandsalaris.’

Een andere medewerker kon niet geloven dat ze mocht aanschuiven voor de lunch. Toen de boot aanmeerde bij het hotel na een vaartocht over de grachten zei ze: ‘Ik denk dat we naar de keuken moeten om aan de slag te gaan.’

Veneca

De VIP-lunch is een initiatief van de Veneca. Per lidbedrijf worden twee gewone medewerkers in het zonnetje gezet. Zij vertegenwoordigen bijna 17000 mensen die dagelijks zorgen voor maaltijden in bedrijfsrestaurants.

Leden van het Veneca-bestuur waren als gastheer aanwezig. Namens de Veneca complimenteerde Compass-directeur Irene Baltus de medewerkers. ‘Zonder jullie zijn wij, het management, geen knip voor de neus waard. Een enorm dankjewel voor jullie passie en betrokkenheid bij het werk.’

Reageer op dit artikel