nieuws

DeliciousDelivery gaat ook in banket

Catering

DeliciousDelivery gaat een samenwerking aan met BetereBakkers. Daardoor kunnen ze nu ook banketproducten aanbieden. DeliciousDelivery is een online broodjesformule van bedrijfscateraar SAB Catering.

DeliciousDelivery gaat ook in banket

Op de website van het bedrijf kunnen lunches besteld worden, speciaal voor bedrijven. Volgens DeliciousDelivery is het een ideale oplossing voor bedrijven met een lage pandbezetting, maar ook bij pieken en dalen op reguliere cateringlocaties.

Kees Koch is manager van DeliciousDelivery en erg blij met de samenwerking met BetereBakkers. ‘DeliciousDelivery kan haar klanten nu nog een breder assortiment verse producten aanbieden. Een aanvulling die zeker welkom is voor de feestdagen als de vraag naar boterletters en kerststollen toeneemt.’

De samenwerking vloeit overigens twee kanten uit. Ook BetereBakkers biedt nu het lunchassortiment van DeliciousDelivery aan via het netwerk. ‘Een win-win samenwerking waar de klant bij gebaat is’, aldus Koch.

Reageer op dit artikel