nieuws

Van Essen Catering lanceert EventTrailer

Catering

Van Essen Catering uit Hooglanderveen lanceert een nieuw product. De EventTrailer, een mobiele en overdekte ruimte die plaatsbiedt aan 75 gasten, maakt het voor feestelijke en zakelijke gelegenheden mogelijk neer te strijken op unieke locaties. ‘Van strand tot bouwput: de EventTrailer kan overal neergezet worden. En alle voorzieningen voor een geslaagde bijeenkomst zijn aanwezig’, aldus Van Essen Catering.

Van Essen Catering lanceert EventTrailer

Volgens het ondernemersduo Wim en Paul van Essen is de EventTrailer een innovatieve aanwinst. Van Essen Catering heeft er niet alleen nationale ambities mee, maar kijkt met een schuin oog ook al over de landsgrenzen heen. ‘Er is op dit gebied een gigantisch gat in de markt. Vergeet de partytent en het tijdrovende opzetten daarvan. De EventTrailer maakt het mogelijk om de locatie van een bijeenkomst of evenement razendsnel voor te bereiden. Wij hoeven hem enkel voor te rijden.’

De EventTrailer is vrijwel gebruiksklaar en alle nodige voorzieningen zijn aanwezig. Van beeld en geluid tot verlichting, en van airconditioning en verwarming tot drinkwater; in de trailer heeft de klant alles bij de hand. Bijkomend voordeel: buitenevenementen zijn dankzij de riante truck van Van Essen Catering het hele seizoen door te organiseren. Ook als het koud is.

Reageer op dit artikel