nieuws

Albron betrekt Fazer Amica in samenwerkingsverband

Catering

Albron heeft het bestaande samenwerkingsverband met de Zwitserse DSR Group en de Japanse cateraar Green House uitgebreid met het Finse Fazer Amica. Daartoe is in De Meern een alliantieovereenkomst getekend. De vier cateraars geven hiermee verder invulling aan het intensief uitwisselen van kennis en informatie op het gebied van contractcatering.

Albron betrekt Fazer Amica in samenwerkingsverband

De vier onafhankelijke cateraars behoren tot de top van hun marktgebieden en kenmerken zich door een consumentgerichte benadering waarbij het stimuleren van een gezond en gevarieerd eet- en leefpatroon centraal staat.

Peter Visscher, lid van de hoofddirectie van Albron: ‘De samenwerking heeft tot doel kennis van internationale ontwikkelingen en trends onderling uit te wisselen. Vervolgens laten we onze opdrachtgevers en de consument profiteren van de verbreding van onze kennis. Terreinen waarop we samenwerken zijn onder andere menu-engineering, HR, logistiek en marketing.’

De internationale samenwerking is op 7 april bekend gemaakt tijdens de officiële opening van de Japanse week bij Albron. Van 7 tot en met 11 april staan Albron-restaurants in het teken van Japan en kunnen gasten kennismaken met de verrassende Japanse keuken.

Meer berichten over Albron:

Reageer op dit artikel