nieuws

Ana’s Kuzin Kleurrijke Detaillist 2008

Catering

Gulnaz Aslan, eigenaar van traiteur en catering Ana’s Kuzin, is gekozen tot Utrechtse Kleurrijke Detaillist van het jaar. De Turkse kreeg op het Utrechtse Kleurrijke Detaillisten gala in het provinciehuis in Utrecht de UKD trofee uitgereikt en een cheque van 5000 euro.

Ana’s Kuzin Kleurrijke Detaillist 2008

Ana’s Kuzin betekent ‘moeders keuken’ in het Turks. In Ana’s Kuzin aan de Voorstraat werken geen professionele koks, maar Turkse vrouwen die authentieke, Anatolische gerechten bereiden. Dat meldt het AD.

Gedegen onderneming

Volgens de jury onderscheidt Ana’s Kuzin zich op meerdere vlakken. ‘Ana’s Kuzin is een gedegen onderneming die ruim negentien jaar succesvol is. Het concept van een catering/delicatesse winkel is goed bedacht en uitgewerkt’, aldus het juryrapport.

De Utrechtse Kleurrijke Detaillist van het jaar is een initiatief van Partners in Nieuw Ondernemerschap (PNO). Dit is een programma van de Kamer van Koophandel Midden-Nederland en de gemeente Utrecht.

Aan de verkiezing deden 44 allochtone detaillisten mee. De twee andere genomineerden waren kaas & delicatessenwinkel Morty’s en slotenwinkel ‘Onze slotenspecialist’.