nieuws

Banenbank voor eventbranche

Catering

Er is een nieuwe banenbank voor de eventbranche. Daar komen ook vacatures in te staan van partycateraars. De jobsite is in handen van de collega’s van Feestelijk Zakendoen.

Banenbank voor eventbranche

De FZ BanenBank is vrijdag online gegaan. In de komende weken en maanden wordt de jobsite gevuld met diverse vacatures, ook vanuit partycateraars. De FZ BanenBank zal zich gestaag moeten gaan vullen, bedrijven met vacatures kunnen zich bij de salesafdeling van FZ melden om eventuele vacatures te plaatsen.

‘Aanlooptijd nodig’
‘Wij zijn ons ervan bewust dat iets dergelijks een aanlooptijd nodig heeft, voordat we van een volwaardige BanenBank kunnen spreken. FZ is echter niet bang om aan de hand van de vraag uit de markt, per direct de BanenBank op te zetten. Als FZ.nl zijnde kunnen wij in ieder geval duizenden gerichte bezoekers garanderen’, aldus Sjoerd Weikamp van de FZ-redactie. Daarmee moet de FZ BanenBank dé plek worden waar werkzoekenden en werkgevers in de eventbranche elkaar kunnen vinden.

Meer nieuws op www.fz.nl