nieuws

Bedrijfsrestauranttest: ‘Melk gratis

Catering

Gratis verstrekking van melk. Dat is het geval bij drie van de vier bedrijfsrestaurants die door het blad Management Team aan een test werden onderworpen. Ook het eigen restaurant werd onderzocht.

Bedrijfsrestauranttest: ‘Melk gratis

Management Team (MT) was vooral te spreken over de restauratieve voorzieningen in het kantoor van Interpolis in Tilburg. ‘Heel vernieuwend’ luidde het oordeel over het door Albron gecaterde bedrijfsrestaurant. Ook was het testteam onder de indruk van de vele verschillende uitgiftepunten en de mogelijkheid om draadloos te werken.

Melk is gratis
MT ‘onderzocht’ voor het meest recente nummer (506) vier restaurants. Naast Interpolis ook Vroom & Dreesmann, Canon en VNU, de uitgever van het blad. In de test werd gekeken naar openingstijden, assortiment, cateraar, ambiance, prijzen en wijze van betalen. MT was tevreden tot zeer tevreden, er is geen ranglijst gemaakt. Wat opviel was dat in drie van de vier gevallen de verstrekking van melk gratis is. Een niet alledaags verschijnsel.

Reageer op dit artikel